Tänään tuli postia, jota en odottanut tulevan vielä hetkeen. Minut on hyväksytty opiskelemaan. Siis minut? Tähän mennessä 5 vuoden sisällä varmaan noin 20:stä koulusta on tullut hylkäävä päätös, ja nyt joku haluaakin minut? Olin jo kerennyt luopua toivosta, ja puhuinkin useasti, että tämä on viimeinen mahdollisuus päästä kouluun. Ei se nyt varsinaisesti kyllä ole, mutta se tuntui siltä. Tuntui, etten pysty hallitsemaan enään hylkääviä päätöksiä päivän toisensa jälkeen. Enää pitäisi selvittää miten rahoitan opinnot... 

Ei voi kuitenkaan sanoa, että asiat olisivat nyt menossa täysin järjestykseen. Asiat vain rullaavat taas hetken. Tänään ei tarvitse ahdistua, mutta tiedän seuraavan paniikin iskevän, kun pitäisi saada iltatyö syksyyn mennessä.

Jotta asiat ei vaikuttaisi liian helpolta, kaivoin vanhan vihkoni esiin. Siinä vihossa on kaikki vuosien varrelta, mitä aina raapusteliin sh:n liittyen. Taulukoita paljonko kuluttaa missäkin liikuntamuodossa aina kilon välein. Erilaisia dieettejä, turvallisia ruokia, piirustuksia, mittoja, ja loputtomasti tekstejä. On toisaalta outo fiilis palata noihin hetkiin. Yliviivattuihin lauseisiin. Itsepetokseen. Nähdä taas se tie mihin on vaipumassa. 


Comments (0)